torstai 13. maaliskuuta 2014

Naurua muskarissa

Alkuvuosi on ollut jotenkin kiireinen ja touhukas, emmekä ole juuri käyneet Jitterbugs-muskarissa F:n kanssa. Tänään kuitenkin lähdimme ja se oli hyvä se, sillä saimme oikein vapauttavat naurut!



Tunti oli juuri alkamassa, kun viime hetkillä sisään rynnisti eräs äiti ja asettautui pikaisesti piiriin istumaan. Kaikki muut katsoivat hiukan odottavasti äitiä, joka ei tuntunut huomaavan muiden ällistyneitä katseita. Lopulta joku rohkeni kysymään, että oliko hän kenties ottanut lasta lainkaan mukaan muskariin vai aikooko hän tällä kerralla osallistua lastenlaulutuokioon ihan vaan yksinään...


Äiti ponnahti pystyyn ja kiirehti takaisin käytävään rattaiden luo, josta kävi noutamassa myös pienen muskarilaisen mukaan piiriin. Koko muskariryhmä tämä lapsensa unohtanut äiti mukaan lukien rävähti nauramaan.

Välillä tuntuu, että oma muisti on hatara. Tuntuu ihan vapauttavalta huomata, että muillekin sattuu ja tapahtuu.

3 kommenttia:

  1. Onpa ollut äiti aika sekaisin ja kyllä teillä kaikilla varmaan nauru kelpasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, taisi äiti olla vähän väsynyt. Näitä "äiti on vähän väsynyt" -juttujahan on kerätty jopa listoiksi asti, mutta välillä vaikuttavat aika uskomattomilta. Vaan näyttää näitä unohduksia tapahtuvan ihan oikeassa elämässäkin :)

      Poista
  2. Minua naurattaa aina vaan uudelleen kun luen kertaillen tätä juttua :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.