keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Spanish Restaurant Week ja Malabar

Shanghaissa on parhaillaan käynnissa  Espanjalainen Ravintolaviikko, Spanish Restaurant Week. Viikon kunniaksi ystäväni kutsui minut ja yhteisen ystävämme tutustumaan tuttujensa omistamaan Malabar-ravintolaan. Ravintola on espanjalaisomisteinen, joten oli lupa odottaa hyvää espanjalaista ruokaa.


Malabar
静安区武定路1081号, 近胶州路
1081 Wuding Lu, Jiaozhou Lu, Jingan district
p.021 5237 3085


Annoin ystävälleni vapaat kädet menun valintaan, sillä espanjalaisena hän tietää varmasti minua paremmin, mitä kannattaa ottaa. Hän valitsi meille ravintolaviikon menusta tapaksia, kermaista keittoa sekä mustaa riisiä mustekalan ja vuohenjuuston kera.


Tapasten omeletti oli superhyvää; se suorastaan suli suussa. Koostumus oli täydellinen. Chorizo ja manchego olivat maistuva lisä kokonaisuuteen.


Toisena alkuruokana meillä oli kermaista keittoa. Oikein hyvää sekin!


Pääruokana meillä oli mustekalalla ja vuohenjuustolla ryyditettyä risottotyyppistä ruokaa. Ei kuulemma puhdasta espanjalaista, mutta oikein hyvää!
 
Ravintolassa on mukava, välitön tunnelma; omistajat kävivät henkilökohtaisesti tervehtimässä seuruettamme. He olivat kovin huolestuneita, kun emme olleet jaksaneet syödä kaikkea. Yritin vakuutella, että olemme kovin pienikokoisia ja yleensä syömme lounaaksi kasvisnuudelia, joten ihanista mauista huolimatta kolmen ruokalajin lounaassa on tekemistä.
 
Ravintolaviikon lounaan hinta oli 78 RMB ja muutenkin hinnoittelu on varsin kohtuullista. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä ainakin näin yhden lounaan kokemuksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.