maanantai 15. lokakuuta 2012

Verhot

Tänään kävin hakemassa viikko sitten tilamaani verhot Cao'an Lun tekstiilimarkkinoilta. Ajomatka täältä meiltä markkinoille kestää lähes tunnin, joten ihan alvariinsa ei reissua viitsi taittaa. F ei tainnut myöskään juurikaan arvostaa tätä sisustuksen vuoksi tehtävää matkaa...
 
Myyjä tunnisti minut jo pitkältä... mikä ei tosin liene suurikaan ponnistus, sillä ihan hirveästi markkinoilla ei länsimaalaisia näy. Eikä ainakaan taaperon ja valkoisten emmaljungien kanssa kulkevaa sellaista.
 
Tein verhoille pikaisen laadunvalvonnallisen pistokokeen ja jälki vaikutti siistiltä. Tosin makuhuoneen verhon kanttinauha oli vaihtunut toiseksi. Alkuperäinen oli kuulemma méiyou. Tämän sanan olen oppinut heti tänne muuttaessani, kun kaupassa kaikki on aina méiyou (don't have). Usein myös silloin, kun myyjä ei viitsi nähdä vaivaa selvittääkseen etsimäni tuotteen sijaintia, tai ei ymmärrä, mitä olen vailla. No, oli syy nyt mikä tahansa, päätin tyytyä korvaavaan koristenauhaan.
 
Verhot on nyt ripustettu makuuhuoneeseen ja ne näyttävät ylellisiltä. Valitettavasti iltapimeällä, amatööritaidoilla ottamani kuva ei tee verhoille oikeutta.
 
 
Olohuoneessa meillä on iso, joelle antava ikkuna sekä pienempi sivuikkuna. Joelle antavalle ikkunalle tilasin kaksi hyvin kevyttä verhoa sivuille, sillä en halua peittää näkymää. Ikkunasta tulvii myös runsaasti valoa, jonka kulkua en halua myöskään estää.
 
Ison ikkunan verhot olivat onnistuneet.
 
Verhoissa on ripaus blin-blingiä, kun niissä kulkee hopealta hohtavia raitoja. Iltapäivän suora auringonpaiste sai ne kimmeltämään ihanasti.
 
 
Samaa verhokangasta olin tilannut sivuikkunaankin. Ja samaa kangasta se olikin. Tosin sitä kangasta oli sitten sellaiset 6.5 m. Olin tilannut 2.8 m leveät verhot. Ayi pyöritteli silmiään, kun levitimme kangasta lattialle. Hän varovasti totesi, että onkohan verhot vähän liian leveät. Ovat juu...
 
Autonkuljettajamme lähtee huomenna markkinoille uudestaan ja pyytää katkaisemaan verhot kahtia. Tuleepahan samalla kertaa työ-/vierashuoneeseen verhot.

8 kommenttia:

  1. Kauniit verhot! T.Susu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susu. Ja oikein paljon onnea täältäkin kautta! Nähdään Skypessä.

      Poista
  2. Mäkin tarvitsisin verhoja kun tulipalo vei vanhat.....Heidi

    VastaaPoista
  3. Heidi, kuulin tuosta. Onneksi ette olleet nukkumassa, kun tulipalo tuli!
    Mahdatkohan malttaa odottaa ilman verhoja siihen asti kunnes tulette tänne... Täällä olisi kyllä valikoimaa vaikka kuinka paljon ja hintakin ok. Mitat vaan mukaan... tsoin saattaa tulla 6.5 m 2.8 m:n sijaan, vaikka olisikin mitat ;)

    VastaaPoista
  4. Mä varmaan lähetän sulle etukäteen toivomuksia ennen sinne tuloamme ensi keväänä(luotan sun makuun) ja voit käydä niitä teettämässä etukäteen. Sitten vain haen ja maksan ne. Tällä hetkellä verhot eivät ole prioriteetti numero 1, ensin täytyy saada katto, lattia, seinät, takka, verhoukset ja rakenteet kuntoon. Sen jälkeen voi miettiä mööpeleitä yms. Ja tämä mökä täällä tekee mut hulluksi, kun jotkut helsvetin koneet imee hajua pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi, voi apua. Miten mä osaan valita niistä miljoonista kankaista hyvän?
      Täytyy avata skype-yhteys kangaskauppaan ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.