perjantai 13. syyskuuta 2013

Kelluva ravintola

Kävimme lauantaina ystäväperheen kanssa syömässä läheisessä Kiinalaisessa ravintolassa. Olemme monesti kävelleet ravintolan ohi koskaan uskaltamatta sisään. Ravintola näyttää ulospäin niin hienolta, ettemme ole olleet varmoja, onko se edes tarkoitettu meille tavallisille kuolevaisille. Nyt meillä oli kuitenkin aito paikallisopas, jonka johdolla lähdimme ravintolaan.
 

Sea Palace Floating Restaurant
中国上海东昌路1弄
1 Dong Chang Road
TripAdvisorissa


Ravintola oli loistelias sisältäkin. Ilman pöytävarausta sinne ei olisi lauantaina ollut asiaa, sillä ravintolassa oli neljät häät.


Ravintola kelluu HuangPun Pudongin puoleisella rannalla ja sisustukseltaan se muistuttaakin laivaa. 


Ystävämme oli varannut meille oman "hytin" eli yksityishuoneen, jonka suuren pöydän ympärille koko yhdeksänhenkinen seurueemme mahtui helposti. Huoneen takaseinä oli lasia ja siitä oli upeat näkymät joelle.


Varsinkin pienten lasten kanssa tällainen tapa illastaa on loistava. Lapset saavat  touhuta rauhassa ilman, että muut asiakkaat häiriintyvät ja pieninkin saa vaellella ilman pelkoa karkaamisesta.


Ruokatilauksesta vastasi ystäväperheemme äiti. Hän valitsi herkullisia ruokia, jotka soveltuivat hyvin myös ehkä hiukan rajoittuneeseen länsimaismakuumme.

Baozi
Nimensä veroisesti ravintolan listalla oli paljon mereneläviä ja niitä myös meidän pöydästämme löytyi montaa sorttia.


Meillä oli erittäin mukava ilta mukavassa seurassa!


Ja on mukava käydä kiinalaisravintolassa sellaisen ihmisen kanssa, joka todella ymmärtää, mitä kannattaa tilata.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.