perjantai 10. toukokuuta 2013

Sinne tänne

Eilen vein vanhempani Shanghain kaupunkisuunnittelumuseoon (edellinen postaus täällä). Erityisesti isääni on kiinnostanut Shanghain rakennusvauhti ja se, mitä täällä oli ennen. Tämä museo on oiva siihen. Täältä myös tutkailimme lintuperspektiivistä Kansanaukion ja -puiston.


Museon jälkeen meidän oli tarkoitus ruokailla Element Freshissä, mutta valittu ravintola olikin korjauksen alla. Niinpä muutimme lennossa lounaspaikaksi Pizza Marzanon.
 
Pizza Marzano
Suite 107, Shanghai Centre
1376 Nanjing West Lu

 
Shanghaissa on useampi ketjuun kuuluva ravintola, yksi muun muassa Xintiandissa. Lounasaikaan on turha odottaa pöytäliinoja ja tunnelmaa. Erinomaista ruokaa sen sijaan on lupa odottaa. Alkupala-lautanen oli ihana. Varsinkin tomaattipesto ja tuore leipä oli viedä kielen mennessään. Pääruuaksi tilasimme pizzaa, joka rapeine pohjineen oli erityisen maukasta. Ja jälkiruoka, banoffee, maistui hyvin sekin. Ainakin lounaspaikaksi tätä voi siis suositella. Itse voisin ajatella kokeilevani illallistakin.


Aamulla olimme käyneet LuJiaBang Lun räätäleillä ja kummassakaan kojussa vaatteemme eivät olleet sovitusti valmiit. Antamani läksytyksen jälkeen sovimme, että kumpikin myyjä tuo vaatteet kotiimme. Illalla sovittuina ajankohtina kumpikin myyjä saapui vaatteineen paikalle. Vielä vaadittiin muutama muutos ja aamulla vaatteet tuotiin taas kotiin.


Lupasin laittaa nyt testaamani uuden kojun numeron jos vaatteet olivat hyviä. Ja ne olivat. Niinpä uskallan suositella -pientä myöhästymistä lukuunottamatta - kojua 132 / Jack. Toinen eilinen räätäli oli aikaisemminkin käyttämäni 219 / Lucy, jolla laatu oli tuttua -myöhästymisestä huolimatta.
 
Illallisen teki Ayimme ja sen jälkeen emme jaksaneet enää lähteä kaupungille. Isovanhemmat ja lapset ottivat tiukan Uno-matsin.


Tänään aamulla lähdimme Dong Tai Lun antiikkimarkkinoille.

 
Vaikka minä olin lähinnä oppaan ja tinkijän roolissa, ostin itselleni tällaisen sutitelineen.
Meillä se saa toimittaa korutelineen virkaa.
 
 
Vanhemmillani mukaan tarttui monenlaista pientä kivaa, kuten kaitaliinoja ja suti.
Tällä ei kyllä taideta kalligrafiaa tehdä.
 

Iltapäivällä menimme TianZiFangiin kävelemään ihanille pikkukaduille.


Lounaan söimme Kommunessa, vaikka edellisen kerran jälkeen olin päättänyt, etten tule enää takaisin tähän ravintolaan. Palvelu oli nimittäin tavattoman tökeröä viimeksi ja ruokakaan ei ole kovin ihmeellistä. Tällä kertaa palvelu oli ystävällisempää, mutta edelleen tuskastuttavan hidasta.


Ennen lasten koulustahakureissua käväisimme vielä Pudongin kukkamarkkinoilla ihailemassa kukkaloistoa. Markkinoiden yläkerrassa on myös mm. kiinahuonekaluja, joita kävimme tutkimassa.
Sain vanhemmiltani kauniin orkidean kotiinviemisiksi.


 Illalla minulla oli yllätys äidilleni, sillä äitienpäivänsä hän viettää pitkälti lentokoneessa.
Vein hänet Subconcious Dayspahan.


Olen käynyt aikaisemmin ketjun toisessa pisteessä ja tämä Da Gu Lun piste oli minullekin uusi.

Puxi - Flagship:
183 Fumin Road
Jingan, Puxi


Puxi - near Nanjing Road:
458 Da Gu Road


Pudong - Jing Qiao:
B17-20 Green Sports & Leisure Center
633 Bi Yun Road, Jinqiao, Pudong




Suomen hintoihin verrattuna nämä hinnat ovat merkittävästi alemmat. Otin meille molemmille Vartalokuorinnan, Vartalon öljyhieronnan sekä Päähieronnan. Kaksi ja puoli tuntia myöhemmin olo oli ihanan rentoutunut. Tunnelma täällä sekä aikaisemmin kokeilemassani Pudongin pisteessä on miellyttävä ja asiakaspalvelu on ollut hyvää. Voin siis suositella näitä paikkoja rentoutumishoitoihin.
 
Nyt nautiskelemme iltapalasta kotosalla täysin rentoutuneina.

2 kommenttia:

  1. Kyllä teillä on ollut taas vilkas viikko. Näin on Mumma ja Pappa saaneet kokea monenlaista kivaa.
    Ihana äitienpäivälahja Mummalle sinulta ja samalla sait itsellesikin suuren nautinnon :)
    Voi noita ihania kukkameriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, yllättävän paljon sitä kaikenlaista ehtii, vaikka ei tällä kertaa ollut tiukka aikataulu. Tai Mumma ja Pappa voivat ajatella toisin, kun hoputin heitä aamulla lähtemään päivän rientoihin ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.