maanantai 13. toukokuuta 2013

Vieraiden viimeinen päivä Shanghaissa

Vieraamme lähtivät kotiin äitienpäivän aamuna. Lauantaina ehdittiin touhuta kuitenkin vielä monenlaista. Aamu aloitettiin Suomikoulun kevätjuhlilla, jossa saimme katsella lasten hienoja esityksiä.


Juhla huipentui Suvivirteen sekä lasten esittämään lauluun äideille. Lapset toivat äideille ruusut. Taisi aika monen äidin silmänurkat kostua tästä laulusta. Kiitos opettajille juhlan organisoinnista!

 
Päivää vietimme helteisellä uimarannallamme.

 
Illalla lähdimme French Concessioniin (Ranskan toimilupa-alue) illalliselle.

 
Mahat täysinä kävelimme ihanan lempeässä illassa.
Fuxing Lu, Huaihai Lu...

 
 
 French Concession on hyvin toisentyyppistä Shanghaita. Olemukseltaan eurooppalaista -kuinkas muuten. Katujen varsilla on paljon pieniä kuppiloita, klubeja ja putiikkeja.

 
Tällä suunnalla tulee käveltyä harvemmin.


 
Iltatanssit.


Hieno nainen ei lähde kaupungille ilman käsilaukkuaan...

 
Jatkoimme matkaa Xintiandiin, joka helteisen lauantain iltana oli täynnä elämää.



Takakujilta löytyi kuitenkin hiljaisiakin paikkoja.



Kun lapset (ja Pappa) alkoivat olla väsyneitä, oli pakko jättää ihana, lämmin Shanghain yö taakse ja palattava kotiin. Isovanhemmat ryhtyivät vielä valmistautumaan seuraavan päivän lentoon pakkaamalla kaikki ostokset mukaan. Kiitos taas vieraille mukavasta viikosta!

4 kommenttia:

  1. Kyllä on monenlaista nähtävää Shanghaissa. Varmaan oli mukava viikko mummalla ja papalla, jos oli lapsillakin ja teillä kaikilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, kyllä kaikilla taisi olla ihan mukava viikkoa :)

      Poista
  2. Hei!
    Tuo kuva käsilaukkua oikeaoppisesti kantavasta pienestä tytöstä on niin suloinen:) Aurinkoista viikkoa teille, täälläkin mitä ihanin sää vapaan viettoon kolmen yövuoron jälkeen:)
    T. Senja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senja,kiitos! Neitonen pakkaa nykyään itse käsilaukkunsa. Siellä on yleensä ainakin kännykkä (leikki sellainen tosin) ja tutti ;) Usein myös taskulamppu. Sielläkin kuulemma tosiaan kesä alkoi yhtäkkiä tehdä tuloaan. Toivottavasti saat nauttia auringosta vapaapäivinäsi!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.