keskiviikko 28. elokuuta 2013

Odotetut uimatreffit

Meillä oli tänään sovittuna tärkeät treffit iltapäivällä; olimme menossa ystäväperheemme kanssa uimaan rannallemme. He eivät asu compoundillamme, joten he halusivat tulla kokemaan "rannan" Shanghaissa.
 
Perheen tytär on A:n tärkein ystävä. Se sama, joka vuosi sitten otti A:ta kädestä kiinni ja johdatti kielitaidottoman tytön mukaan leikkeihin. Häntä lienee myös kiittäminen, että A on oppinut niin hyvin englantia.
 
Perheen nuorimmainen taas on F:n hyvä kaveri. F puhui tästä suloisesta pikkumiehestä monesti Suomilomamme aikana ja nyt F odotti innoissaan jälleennäkemistä.
 

Meillä oli tarkoitus pitää  rannalla picnic. Ja koska tie miehen sydämeen vie mahan kautta, päätimme leipoa F:n kanssa hänen ystävälleen ja muille mokkapaloja.


Paras kohta leipomisessa taisi olla kulhon kaapiminen. Ikävä kyllä taikinaa ei uskalla syödä täällä salmonellavaaran takia, kun siinä on raakaa kananmunaa. Onneksi kuorrutteen sentään saa kaapia kulhosta.


Treffasimme koulubussilla, jossa F antoi lahjan ystävälleen. Pikkumies ihaili keväällä F:n pientä Pentik-pupua, eikä olisi tahtonut palauttaa sitä F:lle. Tuolloin lupasin, että tuomme pikkumiehelle oman Suomesta. Tänään lunastimme lupauksen.


Kiitokseksi F sai halauksen!
 
 
Kun koululaisetkin saapuivat, pääsimme levittämään Picnicin altaalle.
 
 
Tyttöjen kesken jäänyt välipala: pakko päästä uimaan!


Seuraamme lyöttäytyi toinenkin perhe. Ja vielä yksi lisää.
Nämä aktiiviset päivät täynnä lasten iloista puhetta kaikenmaailman aksenteilla ovat ihan parhaita!

2 kommenttia:

  1. Mahtava retki teillä. Voi tuota ihanaa pikku F ja halitkin sai ystävältään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, nämä kaksi kaverusta ovat niin suloisia. Kumpikin vaalea ja kiharatukkainen ja aivan samankokoisia. Ikäeroa on vain pari kuukautta.
      Hauskat leikit heillä tuntui olevan, vaikka yhteinen kieli on F:n englanninkielen varassa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.