torstai 26. syyskuuta 2013

Takki syksyyn

Minulla oli tarve hiukan pidemmälle syystakille; sellaiselle jota voi käyttää myös mekon tai hameen kanssa. Ihan vielä sitä ei täällä tarvita, mutta aloitin mallin pohdinnan jo ajoissa, kuumien helteiden aikaan. Olin nähnyt LuJiaBang Lulla muutaman kivan mallin.
 
Mennessäni hakemaan Liltä vaatteita (Li, pellavapaikka #312) näin kuitenkin eräässä kojussa aivan ihanan mallin. En ollut kokeillut paikkaa aikaisemmin, mutta uskaltauduin teettämään takin ja lopputulos miellyttää minua suuresti.
 

Väriksi valikoitui hyvin vaalean harmaa; sama joka oli mallinukella päällä.
Muitakin värivaihtoehtoja oli, kuten suklaanruskea, beige, musta ja punainen.
Kangas oli bambukangasta, mitä lie se onkaan. Joka tapauksessa se tuntui hyvältä.

 
Kauluksessa on röyhelö.

 
Hihoissa on tampit ja leikkaus hiukan rypytetty.
Alkuperäisessä mallissa ei ollut täyspitkiä hihoja, mikä olikin tosi kivan näköistä.
Ajattelin kuitenkin, että syystakiksi olisi kuitenkin järkevää teettää malli täyspitkillä hihoilla.

 
No missä tämä paikka sitten on? En ole ihan varma, onko kädessäni oleva kortti oikea... Siinä on nro 351. Laitan tähän kävelyohjeet varmuuden vuoksi, sillä koju on hyvin lähellä Lin pellavapaikkaa.
Lähde Lin kojulta oikealle.
Kulje ihan oikealla olevalle pitkälle käytävälle.
Tämä paikka on ihan ensimmäinen koju kulmassa vasemmalla. Esillä on useita takkeja eri materiaaleista.

4 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen ja varmasti erilainen mitä täällä näkyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, itsekin tykkäsin kovin. Välillä on kuitenkin mietittävä vaatetilausten kanssa, että onko vaatekappale sellainen, jota Suomessakin voi käyttää. Ettei ole "liian Kiina". Tosin olen jo päättänyt, että teetän yhden ihan oikean kiinamekon ;)

      Poista
  2. Upea takki! Mä oon kyllä jonkun asteen katkera siitä, ettei täällä ole vastaavia räätälipaikkoja, tai että en ole vielä niitä löytänyt. Pitäisköhän yrittää tosiaan oleskella Shanghaissa marraskuun lopussa vaikka viikko niin että saisi teetettyä kaikki vaatteet maasta taivaaseen... (Näillä näkymin tulemme joskus ihan marraskuun lopussa sinne ainakin pariksi päiväksi konferenssiin. Jospa ehdittäisiin nähdä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KatiC, monet LuJiaBang Lun räätälit voivat tehdä vaatteita ihan parissakin päivässä. Tosin aina pitää varata ainakin yhden pv:n verran ekstraa korjauksille. Kiireiset matkaajat vaatteineen ohittavat varmasti tilauksillaan meidät täällä vakituisesti asuvat. Eikä minulla ole koskaan niin kova kiire, ettenkö voisi odottaa.
      Jos tulette marraskuussa, niin ilmoittele, niin lähden sinulle oppaaksi LuJiaBang Lulle :)
      Pohdi etukäteen jo, mitä haluat teettää (ehkä vähän värimaailmaa yms.) ja ota mukaan mahdollisia kopioitavia malleja ja/tai kuvia. Parhaiten on mielestäni onnistuneet paikkojen omat mallit sekä omien kopiointi. Kuvastakin olen saanut kelpo tuotteita. Mutta koska paikka on niin "overwhelming", täytyy olla ajatukset valmiina, ettei käynti mene vain taivasteluun (kuten minun ensimmäinen käyntini ;) )

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.