torstai 12. syyskuuta 2013

Uusi muskari

Käymme aina perjantaisin F:n kanssa suomalaisessa muskarissa, jossa molemmat viihdymme hyvin. Olen kaipaillut F:lle kuitenkin lisää ohjelmaa ja sitten ruotsalaisystäväni suositteli meille Jitterbugsia.
 
Näitä muskareita on ympäri Shanghaita useisiin kellonaikoihin. Kerta maksaa 60 RMB, mutta halutessaan voi ostaa viiden kerran kortin (250 RMB), jolla voi käydä haluamillaan tunneilla. Ennakkoilmoittautumista ei ainakaan tämän postauksen kirjoitushetkellä tarvita. Ajantasaiset tiedot kannattaa katsoa Jitterbugsin nettisivuilta.
 
Me kävimme kokeilemassa HuaShan Lun tunnin eilen.
 

Shanghai Drama Schoolilla oli paljon äitejä ja isiä lapsineen, mutta me mahduimme joukkoon mainiosti.

 
Muskari on englanninkielinen. Alkulaulun jälkeen laulettiin useampi nopeatempoinen leikkilaulu ja ainakin meidän 2-vuotias otti innoissaan osaa leikkiin.
 
Sitten lapset saivat kokeille huiveja, hernepusseja yms. Tavarat kerättiin pusseihin "siivousmusiikin" tahdissa ja isommat muskarilaiset osallistuivat innolla keräilyyn.
 
F:n mielestä kaikkein kivoin vaihe oli, kun ohjaaja puhalsi saippuakuplia, joita lapset saivat metsästää. Ohjelmassa oli siis perinteisen laulamisen lisäksi runsaasti liikkumista, mikä sopii hyvin energiselle 2-vuotiaalle!
 
Lopuksi lauleltiin pari rauhallisempaa laulua ja loppulaulu. 45-minuuttinen hurahti hetkessä ja F haluaa ehdottomasti tulla uudestaan! Ja leikin varjolla opimme engalnninkielisiä lauluja, joista monissa oli tosi kiva meno. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.