keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Pakkauspuuhia

Yritin aloitella hyvissä ajoin pakkaamista huomenna alkavaa lomaamme varten. "Yrittänyt" siksi, että nuorimmainen on kovin innokas apuri. Olin pinonnut hänen vaatteensa lattialle (kuinka amatöörimäistä kolmen lapsen äidiltä!) ja neiti päätti tutkia jokaisen vaatekappaleen.


Olen yleensä järjestelmällinen: minulla on hyvissä ajoin kirjoitettu lista matkalle mukaan lähtevistä romppeista. Listalta sitten viivaan yli tavaroita sitä mukaa, kun ne siirtyvät matkalaukkuun. En tiedä mikä kiinalainen leväperäisyys minulle iski, mutta minulla ei aluksi ollut listan listaa ja olen viskellyt matkalaukkuihin sitä mukaa tavaroita, kun ne ovat mieleeni muistuneet. Tänään sitten iski viime hetken paniikki ja löysin itseni listaamasta tavaroita.


Vaatekaappien inventaariokin suoritettiin vasta pari päivää sitten. Pu An Lun lastenmarkkinoiden lisäksi (joissa kävin kahdesti!) varastoja on täydennetty Decathlonissa.
Decathlon on ranskalainen ketju, jossa myydään urheiluvaatteita ja -tarvikkeita todella halvalla. Uimashortseja ja bikinejä lähtee muutamalla eurolla. Niinpä minäkin ostin itselleni matkalle parit uudet bikinit, lasten snorkkelivarusteita uusittiin... ja lähti matkaan muutakin pientä.
 

Tänään havahduin, että olen jättänyt lastenrattaiden aurinkovarjon Suomeen. Niinpä lähdimme F:n kanssa vielä Super Brand Mallin Mothercare-liikkeeseen hankkimaan sellaista.



Lapsetkin odottavat malttamattomina lomalle lähtöä. F puhuu koko ajan hiekkalinnoista ja uimisesta.
Itse asiassa F aloitti jo löhöilyn aurinkotuolin korvikkeessa hellehattu päässään.


Nyt alkavat pakkauspuuhat olla valmiina.

 
Huomenna aamulla aikaisin lähtee lento Ho Chi Minh Cityyn Vietnamiin,
josta matka jatkuu rannikolle lähelle Mui Nen pientä kylää.
 
Viime päivinä täällä Shanghaissa on ollut kylmä ilma raa'asta tuulesta johtuen.
En malta odottaa, että pääsemme pian lämpimään.
Kohteessamme on luvattu koko lomaksi 30-32 astetta!
Tulee uusille bikineille ja hellehepeneille käyttöä.

14 kommenttia:

  1. Hei Mia!

    Kiitos VALTASTI sähköpostivastauksestasi ja pahoittelen,etten ole vastannut,mutta sairastelun, sukulaisen merkkipäivän vieton ja siihen liittyvän leipomisen ynnä muun normihässäkän takia en ole ehtinyt vastata. Nyt kun yritin lähettää sinulle viestiä sähköpostitse, jokin mättää enkä saa saa sitä lähtemään.Ja koska olen varsinainen tekniikan ihmelapsi jään odottamaan kotiin saapuvaksi jotakuta joka sanoo mikä sitä vaivaa. Kuten päivityksestäsi näin, olettekin lähdössä lomalle (täällä yksi kateellinen). Toivotan oikein hyvää lomaa ja laitan postia myöhemmin.
    Kauanko olette reissussa?
    Kuulemisiin sitten myöhemmin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Ei kestä, autan mielelläni, jos vaan voin. Olen itse saanut paljon apua monilta täällä ennen minua olleilta, joten ihan mielellään tekee saman jollekulle toiselle.
      En tosiaan julkaissut viestiäsi täällä, koska siinä oli sähköpostiosoitteesi. Hyvä, jos sait kuitenkin viestini sähköpostiisi. Jään odottelemaan viestiäsi ja mahdollisia lisäkysymyksiä. (Luen varmasti postiani jonkin verran lomallakin, mutta vajaan kahden viikon päästä olemme takaisin).

      Poista
  2. Ihanaa matkaa! Omalla kohdallemme "Kohteella" tarkoitin sitä, että tämä on todellinen vaippakansan paratiisi! pikkuisten omia altaita on varjossa, kaikkialle on rattailla helppo pääsy, ravintoloissa on ilmaisia lasten buffet-pöytiä, huoneissa on "happy-baby suiteja", joissa on vauvoille täysi varustus. Täällä on siis paaaaaljon vauvoja!

    Mutta siis tykkäämme paikasta tosi paljon ja itseäni eivät vauvat koskaan ole haitanneet, nykyisin joskus iloitsen siitä, että ne ihanat pallerot eivät ole omia ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marita, kiitos :)
      Vauvat ovat ihania, mutta kyllä minullekin riittää nämä kolme.
      Sen sijaan muiden vauvat eivät minuakaan koskaan haittaa ja yleensä valitsen mielelläni lapsiystävällisiä kohteita. Ei tarvitse sitten pingottaa itsekään ;)
      Nautiskelkaa siellä vauvojen keskellä rennosta meiningistä :)

      Poista
  3. Hei Mia!
    Mekin tullaan Mui Ne:n Vietnamiin perjantaina. Voitais vaikka treffata kun ei täällä Shanghaissa olla : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virva, ihanko totta! Hauska sattuma. Me ei kyllä asuta ihan Mui Nessa, vaan siitä vielä eteenpäin keskellä ei mitään. Katsopa hotelli Full Moon Village Tripadvisorista. Missä te asutte? On kyllä tarkoitus vierailla Mui Nen kylässäkin.
      Käyn laittamassa mun sähköpostiosoitteen sun blogiin, niin voidaan vaikka viestitellä sitä kautta. Mun kiina-puhelin ei toimi Vietnamissa, mutta enköhän lue päivittäin sielläkin sähköpostia.

      Poista
  4. Oikein ihanaa, rentouttavaa, lämmintä, turvallista ja mitä vielä... matkaa koko poppoolle! T.Susu + pojat

    VastaaPoista
  5. Hei koko perhe !

    Oikein mukavaa lomaa kaikille! Nauttikaa! Muista laittaa jotain viestiä, jotta tiedän, että kaikki on ok. Kiva, että saatte tuttuja samaan paikkaan lomailemaan. Pusuja kaikille!
    Äiti ja pappa

    VastaaPoista
  6. Heippa Mia!

    Oikein hyvää ja aurinkoista lomaa sinulle ja koko porukalle!

    toivottaa Marja

    PS. Vein koko perheen foot massageen. Muut nauttivat hoidosta, paitsi K. Ei auttanut, vaikka K pyysi varovaisempaa hierontaa. Hieroja päätti antaa isolle miehelle kunnon käsittelyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marja, kiitos! Ei meilläkään S ole tullut mukaan hierontaan. Tai edes J. Tuo paikka on meidn perheen tyttöjen juttu ;)
      Kiva, että muut perhe kuitenkin nautti :)

      Poista
  7. Ihanaa lomaa koko perheelle, nauttikaa lämmöstä <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.