keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Helmiostoksilla

Käväisimme ennen joulua Feikkimarkkinoilla (Pudong, Science and Technology Park -metroasemalla), joilla olen muutaman kerran kävellyt ohi helmimarkkinoiden. Nyt päätin käydä tutustumassa markkinoiden antiin.
 

Ostokset helmimarkkinoilta
Shanghai Pudong YaDa Pearl Market
2002 Century Avenue, Pudong
Science and Technology park -metrostation (Line 2)
South Square, Unit A


Kristallihelmiä
Tämä on itse asiassa hyvin samantapainen paikka, kuin helmimarkkinat HongQiaossa, joista kirjoitin aikaisemmin. Matka tuonne täältä meiltä onkin aikalailla turha, sillä YaDasta saan varmasti tarvitsemani ja paljon lähempää.



Makeanveden helmiä


 
Täältä voi ostaa tarvikkeita ja helmiä tai teettää omien mittojen mukaan haluamansa korun valmiiksi asti.
 
Laavakiviä ja turkooseja kiviä

Minulla oli tarkoitus ostaa korutarvikkeita ja kiertelin hetken aikaa, kunnes jostain syystä pysähdyin Carolin kojulle (Koju B6). Carol kertoi minulle, että korutarvikkeilla hän ei rikastu, mutta myy niitä minulle kyllä mielellään, sillä toivoo, että ostaisin häneltä myös helmiä.

Carolin kojulla

Lukot, välihelmet ja vaijerit olivatkin lähes puoli-ilmaisia. Juttelimme pitkään korujen teosta ja malleista. Carol oli kerrassaan valloittava ihminen! Muu perhe taisi jo hermostua odottamiseen, kun jatkoimme turinoitamme korujen tekemisestä. Carol myös sanoi, että voi antaa minulle ilmaiseksi helmiä, joista tekisisn länsimaisia kiinnostavia malleja ja voisimme yhdessä myydä sitten mallit. Vakuutin, että olen täysi harrastelija, eikä minulla ole varmasti lisää annettavaa hänen mallistoonsa. Eikä oikein aikaakaan...
 

Voi tätä valinnanvaikeutta!
 
Tarvikkeiden lisäksi ostin myös helmiä, jotka ovat varsin edullisia Suomen hintoihin verrattuna.

Välihelmiä
 
Välihelmissä on lasikoristeet
 
Koko pakettini hinta oli n. 35 €. Laskin suomalaisen nettikaupan hintojen avulla, että Suomessa paketista olisi pitänyt maksaa vähintään 200 €... ja tämäkin lienee hiukan alakanttiin laskettu.
 

Jousilukkoja
Carolin luo palaan varmasti. Häneltä saamani palvelu oli niin hyvää, eikä lainkaan feikkimarkkinoille tyypillistä tyrkyttävää. Eikä hinnoissa ollut vedätyksen makua.

Magneettilukkoja
 
Helmiharrastaja saa varmasti Shanghaista ihania kotiinviemisiä. Ja kunhan kerkeän, teen matkan Suzhoussa sijaitseville helmimarkkinoille, joiden kehutaan olevan Kiinan suurimmat.

Näillä renkuloilla saa pitkän helminauhan suljettua lyhemmäksi.
 
Tässä vielä linkki joulukuunYuYuanin helmiostos-postaukseen.
Putkilukkoja

1 kommentti:

  1. Aivan ihania paikkoja siellä. Siellä minä varmaan tekisin ja ostaisin helmiä yksinkertaisina ja moninkertaisina. Siis valkoisia helmiä erityisesti.Upea paikka askartelijalle.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.