perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pakkauspuuhia - taas

Koululaisillamme oli tänään Spring Breakin ensimmäinen päivä. Myös koko ensi viikko on lomaa ja meillä on matkasuunnitelmissa HongKong, Guangzhou ja Zhaoqing eli tänään on ollut taas pakkauspuuhia.
Koska lapsilla oli lomaa kuitenkin jo tänään, ajattelin viedä heidät pienelle Shanghain museokierrokselle. Mutta keskimmäisen housuvalikoima näyttikin yllättäen varsin kriittiseltä. En tiedä kuluttaako kiinalainen vesi ja pesuaineet kotimaisia enemmän, mutta tuntuu, että koko ajan vaatteet kuluvat rikki.
Lento Guangzhouhun lähtee aikaisin aamulla, joten tämän päivän museokierrokseen oli pakko ympätä housuostoksia. Jo tässä joku aika sitten huomasin kauhukseni lempilastenvaatekauppani NEXTin hävinneen Super Brand Mallista. Yritin googlettaa toista sijaintia, mutta Next ei ole kovin hyvä googletussana edes lisämääreiden kuten Children clothing jne. kanssa.
Onneksi ystäväni oli hiljattain havainnut myymälän Huaihai Lulla. Ei kun soitto hänelle tarkempien speksien saamiseksi.

Ohjeet olivat hyvät ja kauppakeskus löytyikin helposti.

Infiniti Shopping Mall
中国上海淮海中路138弄2楼 (靠近西中路)
138 HuaiHai Lu, Near Xizhong Lu, 2nd floor



Next sijaitsee ostoskeskuksen toisessa kerroksessa. Lasten osastolla oli esillä ihanaa kevät-kesä -mallistoa. Aikuisten vaatteita en oikein täältä löydä, mutta lapsille on kaikkea ihanuuksia varsin kohtuulliseen H&M - ZARA -hintaan.


Keskimmäinen sai parit housut tarpeeseen, mutta mukaan tarttui pienimmällekin muutama vaate. Tarpeeseen nekin... tietysti!


No, nämä kengät olivat ehkä heräteostos, mutta F:llä ei kyllä ole kevyitä umpikenkiä. Reissullamme lämpötilojen pitäisi olla n. 22-26 astetta ja illalla toki viileämpää. Niinpä sandaalit voivat ilta-aikaan jättää pienet varpaat kylmiksi. Tulipa nyt seliteltyä tätä ostosta, joka ei edes ollut kovin hinnakas.


Olen jotenkin tykästynyt pienemmällä valkoisen ja sinisen yhdistelmään. Hei, ihan selvää Suomi-hengen nostatusta!! Niinpä tällä kertaa vaatteet olivat pitkälti tätä värimaailmaa.


Nyt on pakattu nämä ja vähän muutakin laukkuihin. Ja uskokaa tai älkää, mutta meidän viisihenkinen perheemme aikoo selvitä viikon matkan vain kahdella matkalaukulla... ja parilla käsimatkatavaralla. Toivottavasti olen muistanut pakata kaiken...


4 kommenttia:

  1. Ihania lastenvaatteita sielläm on. Hyvää lomaa ja hauskaa matkaa. Onhan lääkkeet mukana :) No tietenkin sinä ne muistat aina ottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, nuo Nextin vaatteet ovat kyllä tosi kivoja. Ketju taitaa olla brittiketju.

      Poista
  2. Hyvää lomaa! T.Susu

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.