sunnuntai 11. marraskuuta 2012

ERA -akrobatia show

Meillä oli lauantaina vieraiden vaihto, kun minun vanhempani lähtivät takaisin Suomeen ja appivanhemmat tulivat tilalle. F huuteli pitkin aamua ihmeissään Pappaa, Pappaa ja A:lle tuli pieni itkukin ikävästä. Oli kuitenkin kiva, kun tilalle tuli seuraavat isovanhemmat. Sitä paitsi jouluun ja tapaamiseen on vain vähän aikaa.
 
Uudet vieraat otettiin vastaan "jo perinteeksi muodostunein menoin" ja "Hotellimme" tarjoaman aamubrunssin jälkeen kävimme LuJiaBang Lulla teettämässä vaatteita ja ostamassa kankaita sekä antiikkikadulla ostoksilla. Itse tein joululahjaostoksia ja tingin tiukasti vieraillemme kauniita esineitä. Lounas syötiin Xintiandissa.




 
Illalla oli kuitenkin pääohjelmanumero, kun kävimme katsomassa huikean ERA -intersection of Time akrobatiashown.
 

Näytöksiä on joka päivä yksi. Autonkuljettajamme haki meille liput. Lippuja on eri hintavaihtoehtoja riippuen istumapaikoista. Meidän 190 RMB:n istumapaikoilta näki oikein hyvin, vaikka tarjolla olisi ollut paljon kalliimpiakin lippuja.
 
 
Lastenlippuja ei tunneta ja hiukan kiukuttelin, että myös vajaa 1.5-vuotiaamme tarvitsi oman lipun. Nurina oli kuitenkin turhaa, sillä pikkuneiti katsoi haltioissaan koko 1 h 45 min kestävän shown. Hän taputti, tanssi ja ihaili valoja ja taiturimaisia esityksiä.
 
Esitys oli kyllä upea. En muista koskaan ennen nähneeni "surmanajoa" 8 moottoripyörällä.
 
Valaistus oli tärkeä osa showta ja musiikista vastasi live-esiintyjät. Laulajattarella oli kaunis ääni! Tätä voi kyllä suositella koko perheelle, jos aika vaan antaa myöden.

4 kommenttia:

  1. No nyt kyllä harmittaa, että emme halunneet mennä katsomaan esitystä. Seuraavalla kerralla sitten.
    A:lle paljon terkkuja. Ikävä on täälläkin kova
    Tietysti terkkuja myös J:lle ja F:lle.
    Tätäkin kautta vielä suuret kiitokset mahtavasta viikosta kaikille teille ! Pusuja !
    Mumma ja pappa

    VastaaPoista
  2. Varmaankin upea esitys, kyllähän kiinalaiset taitavat akrobatian jo vuopsisatojen takaa.
    Ja teidän ihanat aamiaiset sen kuin jatkuvat.
    Kiva että S saa juhlia vanhempiensa kanssa synttäreitään.

    VastaaPoista
  3. Löysin blogisi vähän kuin sattumalta Blogilistalta ja jäin seuraamaan. Mielenkiintoista tuo elämä Aasiassa, ehkä edessä meilläkin joku päivä..

    Ihanan näköinen tuo teidän brunssinne, mmm!

    VastaaPoista
  4. Mumma ja Pappa, jääpähän sitten seuraavaan kertaankin jotain nähtävää :)
    Kiitos teille, kuullaan taas!

    Sisi, kiinalaiset tosiaan ovat virtuooseja tässä lajissa. Harmi, ettei esityksessä saanut kuvata, niin ei ole oikein kunnon kuvia näytettäväksi.

    Mamapee, kiitos kommentistasi. Täällä Kiinassa saa arjen kyllä luistamaan, vaikka välillä hommat tökkii. Toistaiseksi olemme kuitenkin viihtyneet hyvin :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.