lauantai 10. marraskuuta 2012

Silmälasimarkkinat ja korealainen illallinen

Kävimme eilen Shanghain (yhden) rautatieaseman läheisyydessä olevilla silmälasimarkkinoilla.

Shanghai International Glasses City
中国上海中兴路1688弄
1688 Zhongxing Lu



Silmälasimarkkinoilla on valtava määrä optikkolikkeitä, joissa on rajaton määrä silmälaseja. Meidän liikkeeksemme valikoitui Wen hao Eyeglasses ( Liike 1005/1. kerros sekä liike 3052-3053/3.kerros), koska siellä osattiin englantia. Valitsimme meidän väellemme yhteensä neljät lasit. Sen jälkeen kävimme läpi kolme näöntarkastusta, odotimme n. 45 min ja kaikki lasit olivat valmiit.
 
Valitsimme myös neljät aurinkolasit. Hintaa koko lystille tuli 2700 RMB ja kaupanpäälle saimme neljä pulloa lasinpesunestettä ja saimme myös valita kaikille laseille kotelot. Näillä hinnoilla voi valita sopivat lasit vaikka joka asuun!
 

 
Illalla menimme Super Brand Malliin syömään. Ravintolaksemme valikoitui kahdeksannessa kerroksessa oleva Korealainen Barbecue -ravintola, jossa olemme syöneet aikaisemminkin. Ravintola ei ole ehkä tunnelmallisin, vaikkakin illallistaa voi mukavasti omassa loossissa. Hinta-laatusuhteeltaan ravintola on kuitenkin erinomainen!
 

Pöydässä on grilli, jolla illallinen valmistetaan. Tilasimme grillattavaksi monenlaisia lihoja ja kasviksia. Pientä lisämaksua vastaan (muistaakseni n. 6 RMB/ruokailija) voi tilata kastike- ja lisukepöydän käyttöönsä. Tämä on kyllä ihan ehdoton.


Grillatut lihat ja kasvikset kasataan salaatinlehden sisään. Päälle laitetaan kastikkeita. Itse pidän erityisesti pähkinäisistä kastikkeista, joita nytkin oli useampaa laatua. Sitten koko systeemi kääritään ja nautiskellaan. Tässä saa käyttää sormia, vaikka jotkut kyllä syövät puikoillakin. Korealaiset pyöreät, ohuet metallipuikot eivät ole helpoimpia, joten itse suosin käsipeliä.



Henkilökunta on palvelualtista ja he käyvät tasaisin väliajoin vaihtamassa pöytään uuden, puhtaan grillin. Ja laskunmaksuvaiheessakin vielä hymyilyttää, sillä meidän 7-henkisen seurueemme illallinen juomineen maksoi alle 450 RMB.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on edullisia silmälasitkin :( Olisipa meilläkin :)Jokos kohta mumma ja pappa tulevat tännepäin .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, kotona ovat jo! F täällä varsinkin kovasti jo ikävöi.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.