torstai 1. marraskuuta 2012

Hotellitarvikemarkkinat II

Siis näitähän on kahdet (ainakin)! Nimittäin hotellitarvikemarkkinoita. Autonkuljettajamme vinkkasi minulle tämän toisen paikan ja kävin eilen katsastamassa sen.
 
Hotellitarvikemarkkinat
中国上海杨高中路2108弄
YangGao Central Rd. 2108, Shanghai
 
Nämä markkinat eroavat edellisistä siinä, että tämä paikka on pienempi, ja täällä on monta pientä myymälää. Hinnat eivät myöskään ole samalla tavalla esillä ja täällä tinkiminen kuuluu asiaan.
 

Liikkeet myyvät kaikenlaista keittiötarviketta ja täällä on myös lakanakauppa.


Lautasia täällä on vaikka mitä! Etupäässä valikoima on valkoista, mikä sopii minulle. Joitain kauniita värillisiäkin astiastoja sattui kuitenkin silmiini.


Jost täältä ei löydä sopivan mallista ja kokoista lautasta, tuskin sitä löytää mistään. Nämä kaksi kuvaa lautasrivistöistä ovat yhdestä kaupasta. Ja näitä kauppoja oli vaikka kuinka monta...
 


Minä en tällä kertaa ostanut mitään. Syynä ei todellakaan ollut valikoiman puute vaan lähinnä valinnan vaikeus. Ja lupaus siitä, etten osta mitään turhaa... Täytyy siis pohtia tarkasti, mitä haluan. Valkoiset neliön tai suorakaiteenmuotoiset lautaset ihan varmasti tarvitsen. Täytyy vaan miettiä, kuinka monta ja minkälainen kuvio.
 
 
Näiden yllä olevien lautasten hintaa kysäisin nopeasti (en edes alkanut tinkiä). Pienin lautanen on karkeasti 1.5 €, isompi 2.5 € ja suurin 3.5 €. Samaa sarjaa on myös erilaisia tarjoiluastioita.
 
Eräässä liikkeessä myytiin hienoja posliini-astiastoja. Kuvassa oleva soppakulho kuului astiastoon, jossa oli soppakulhon lisäksi kymmenen pientä kulhoa, kuusi  lautasta, neljä isompaa lautasta, yksi tarjoiluvati, kymmenen posliinilusikkaa ja joku määrä tuhkakuppeja (kiinalaiset polttavat tupakkaa paljon, ilmeisesti hienoilla illallisilla ruokapöydässäkin...) sekä varmaan jotain muutakin, jota en nyt muista. Lähtöhinta koko hommalle oli 1500 RMB eli alle 200 €.

 
Jos olet lautasia vaille, tämä on varmasti oikea paikka käydä niitä hankkimassa.
 

1 kommentti:

  1. Voi hyvänen aika miten upeita paikkoja. Sinä, mumma ja Heidi ainakin menette aivan sekaisin noissa paikoissa. Siis upeita astioita, miks ei meillä pääse tavalliset kuluttajat vasttavanlaisiin ammattilaisten kauppoihin. Ja ei meillä ole noin ihania malleja. Ja MITKÄ HINNAT!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.