torstai 29. marraskuuta 2012

Winter Production

Tänään oli  koululla PreKindergarten, Kindergarten ja ekaluokan ryhmien talviproduktion esitys. Monikulttuurisuudesta johtuen varsinaista joulujuhlaa ei vietetä, mutta talvijuhlaa kylläkin monin eritavoin.

Pienet ekaluokkalaiset cowboyt odottivat jännittyneinä omaa esitysvuoroaan.


Ensin oli kuitenkin PreK:n ryhmien vuoro esiintyä. He esittivät ihania lauluja, mutta omaksi suosikikseni nousi tämä "muutaman vuoden takaa", varhaisilta vuosiltani tuttu Locomotion kappale, jonka tahdissa pienet tanssivat. Muistattehan tämän kappaleen Kylie Minoque: Locomotion (Youtube)? Joukossa oli aivan ihana pikku-cowboy, joka tanssi kuin vanha mestari. Toisilla on vaan tanssin lahja jo syntyessään.


Seuraavaksi esiintyi Kindergartenin nallejoukko. Ihania nämäkin!


F katseli ihastuneena esityksiä ja varsinkin nallet herättivät mielenkiinnon.

 
Lopuksi lavalle pääsivät A ja muut cowboyt. Ensin he esittivät kellopelillä oppimansa kappaleen.


Sen jälkeen koko pienten ekaluokkalaisten joukko tanssi hienosti line-dancingia Cotton Eye Joen tahdissa (Youtube). Olin yllättynyt, miten näin pienet olivat oppineet hienosti koko askelkuvion.


Lopuksi kaikki pienet esittivät yhdessä You've got a friend in me  -kappaleen, joka on soinut Toy Storyssakin. Koko tämän päivän esitystä kuljettikin eteenpäin tarina rikkinäisen nuken korjaamisesta, joten tämä kappale sopi hienosti päättämään koko esityksen.


Ensi viikolla onkin J:n ja muiden hiukan vanhempien oppilaiden vuoro esittää oma Talvi produktionsa.

1 kommentti:

  1. Varmaankin ihania pikku esiintyjiä ja osaavat jo kieltä ja mitkä kuviot wow .
    Kyllä siellä on mukava käydä koulua, kun on niin paljon muutakin kuin ainaista läksyjen pänttäämistä. Vaikka sekin on kovaa siellä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.