torstai 8. marraskuuta 2012

Vaatteita... vielä vähän lisää

Vieraidemme kotiinlähtö häämöttää jo, mutta pari tärkeää käyntikohdetta oli varattu tälle päivälle: Hotellitarvikemarkkinat ja Taikan Lun käsityöläiskorttelit (Tianzi Fang).
 
Päivän ohjelma aloitettiin hotellitarvikemarkkinoilla (ks. edellinen kirjoitus), joilla vieraamme huokailivat halvoista hinnoista innostuneina. Sääli, että tila matkalaukussa on varsin rajallinen...
 
 
Minäkin ostin hiukan täydennystä keittiönkaappiin: jo hyväksi todettuja pikkukippoja, kastikekulhoja, tarjoiluastioita, piirakkavuokia, leivontatarvikkeita, veitsitukin veitsineen...


Hotellimarkkinoilta lähdimme TaiKang Lun käsityöläiskortteleihin (Tianzi Fang) (edellinen käynti) lounaalle. Tämä alue on yksi lempipaikoistani Shanghaissa. Viikonloppuiltaisin täällä on paljon ihmisiä, mutta tunnelma valaistuilla kujilla on ihana. Näin päiväaikaan väkeä on huomattavasti vähemmän ja tunnelma on varsin erilainen. Täällä kannattaa käydä sekä illalla että päivällä. Tänään syksy antoi parastaan, kun lämpötila oli noin 18 astetta ja nautimmekin lounaamme terassilla.



Kotimatkalla haimme vielä tilatut vaatteet LuJiaBang Lulta. Olimme kovin tyytyväisiä vaatteisiin. Itse asiassa niin tyytyväisiä, että tilasin hiukan lisää. Näillä hinnoilla ei kyllä valmisvaatteita kannata ostaa!

Teetin kaksi silkkimekkoa, joista tässä toinen.

Silkkimekkojen päälle teetin mustan, pitkän silkkijakun.

Toisessa mekossa on kilpikonnakaulus.

Illallinen nautiskeltiin tänään kotona, kun Ayi taas kerran pisti parastaan.
 






 

6 kommenttia:

  1. Kyllä on kauniit leningit ja ihan takki.Kun kerran halpaa on kannattaa todellakin teettää monta leninkiä jemmaankin.
    Niin se vaan mumman ja papan viikko lähenee loppua, tervetuloa vaan takaisin arkeen ja kylmyyteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sisi! Suomesta ei saa edes valmisvaatteita näihin hintoihin... saati teetettyjä.
      Viikko tuntuu kovin lyhyeltä ajalta.

      Poista
  2. Ihanat leningit. Varsinkin tuo eka kotelomekko oli mun mieleinen. Heidi

    VastaaPoista
  3. On teillä muuten sellaiset herkutkin aina pöydässä, että meinaa kuola valua väkisin :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat vaattet ja ihan mahtava Aiy teillä :) Mekin ollaan menty äidin kanssa paikasta toiseen, silmälasimarkkinat oli oikein huiput. Tosi kivoja kotelomekkoja + jakkuja, suuntaamme viimeistään tiistaina LUjiabanglulle!

    VastaaPoista
  5. Heidi, Kiitos! Täytyy sanoa, että olen kovin tyytyväinen työn jälkeen.

    Sisi, tuo Ayi on kyllä todella taitava kokkaamaan kiinalaista ruokaa.

    Marita, Kiitos! Kovasti on ohjelmantäyteistä, kun on vieraita. Ja meillä aikaa oli vain viikko. Te voitte (kai?) ottaa hiukan rennommin, kun on ruhtinaallisesti tuota yhdessäoloaikaa. Meillä nuo silmälasimarkkinat oli varattu viimeiselle päivälle ja kävimme siis perjantaina siellä. Oletan, että olimme samassa paikassa kun tekin. Minäkin teetin itselleni lasit. Edullista on! Hyvää kaupunginkiertelyaikaa teille ja toivottavasti tulee hyviä asuja LujiaBang Lulla. Anopin vaatteita mennään testaamaan tiistaina ja minun omani pitäisi olla valmiita perjantaina :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.