keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kehonhuoltoa

Tänään on ollut ihana ilma. Eilinen kylmä ja kalsea keli vaihtui tämän päivän aurinkoiseen ja n. 15 asteeseen. En vaan tiennyt lämpötilan nousseen noinkin korkealle ja puimme F:n kanssa itsemme varsin lämpimästi. Ayimme vielä totesi minulle, että ohut villapuseroni ei riitä kylmään ilmaan, joten valitsin sen päälle lämpimän takin. Kiinalaiset pelkäävät kovin kylmää, joten he kauhistelevat vähiä vaatteitamme. Ayimme muistaa aina päivitellä erästä perhettä, joka halusi jäitä coca colaansa -talvellakin! Kylmät juomatkin ovat siis pahasta.
 
Meillä ei siis tullut kylmä ja vietimme mukavan parituntisen ulkoillen omalla compoundillamme. Lounaan jälkeen laitoin F:n nukkumaan ja päätin itse lähteä kokeilemaan compoundimme toista kuntosalia.


En ole kertaakaan vielä käynyt siellä kuntoilemassa, vaikka pidimme compoundia valitessamme yhtenä kriteerinä hyviä klubipalveluja kuntosaleineen ja uima-altaineen. Ensin odotin rahdin mukana saapuvia kenkiäni... ja sitten... no sitten en vaan ole saanut aikaiseksi lähteä... tuohon ihan viereen...



Compoundillamme on kaksi salia ja menin tähän lähempään. Tiskiltä saa pyyhkeitä lainaan.


Sali on ihan sopivan kokoinen eikä täällä ole kovin ruuhkaiselta koskaan näyttänyt. Nytkin  minun lisäkseni oli vain kaksi muuta urheilijaa.


Salilla on ihan kohtuullisesti vempaimia, mutta lempilaitteitani, reisien ojentajille ja lähentäjille tarkoitettuja laitteita ei ollut. Täytyy käydä katsomassa löytyisikö nämä laitteet compoundimme toiselta salilta.


Salilla on isot ikkunat, joista voi katsella palmuja ja "hiekkarantaa" urheillessaan. Se on itse asiassa minulle aika tärkeä ominaisuus. Meilahden sairaalan kellarin salilla en jaksanut kovin pitkään käydä, kun oli niin tylsä urheilla pommisuojassa, josta ei näe ulos.


Tunnin tutustumiskäynnin jälkeen palasin kotiin suihkulle ja syömään Ayin kanssa nuudelilounaan. Kyllä se on kivaa, kun on näin helposti saavutettavissa ihan ok sali! Ei se aktiivisuus ainakaan siitä jää kiinni...

1 kommentti:

  1. Kyllä olen sinulle kateellinen kun on noin upea sali j aivan vieressä.Minulta tänä vuonna jäänyt kuntosali kokonaan pois, kun en saanut läheltä sopivaa vuoroa :(

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.