perjantai 12. lokakuuta 2012

Joulu on taas, joulu on taas...

...kattilat on vaan täynnä riisiä eikä puuroa.
 
Meidän rahtimme saapui tänään! Kolmekymmentä laatikkoa tavaraa Suomesta.
 
Laatikko-röykkiö näyttää paljon pienemmältä täällä olohuoneessa kuin se Suomessa näytti

 
Lapset olivat riemuissaan "uusista" leluistaan.
 
 
Mutta itselleni ilon lisäksi nousi ajatus: "Mitä ihmettä teen kahdellakymmenellä tyynyliinalla tai neljällä paistinpannulla. Kun on tottunut lähes seitsemän viikkoa elämään vähemmällä, huomaa, että se riittää.
 
Laatikkopino pienenee hyvää vauhtia
 
Ayi ei suostunut lähtemään ajoissa kotiin vaan vaati, että saa auttaa. Voi miten minua hävetti, kun purimme minun vaatteitani. Hyvänen aika, miten monta vaatekappaletta omistankaan. Ja lastemme vaatteilla pukisi varmaankin koko kylän lapset.
 
Lapset innostuivat myös pahvilaatikoista.
Tässä F on "nakkikioskilla" isoveljen toimiessa myyjänä.
 
 
Nyt teen lupauksen, tästä lähtien ostan hyvin harkittuja ja aikaa kestäviä asioita... tai ainakin pyrin siihen.
 

4 kommenttia:

  1. Noin sen huomaa, miten npaljon ihmisellä on turhaa tavaraa. Kun on jonkun aikaa vähemmällä ja toimeen on tullut, mutta ,mutta kyllälapsille on ihanaa että vanhat tutut omat lelut on siellä. Nyt he tuntevat olevansa kotona !! Ja kyllä sinullekin on mukava omilla pannuilla ja kattiloilla kokata, vaikkakin oudoilla aineilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisi, lapset varmasti olivat eniten innoissaan. Minä olin jo tottunut kokkaamaan ikean parilla kattilalla, joten en olisi ehkä tarvinnut niin paljon kotoa.

      Poista
  2. Hei,

    Shanghaihin muutto kiinnostaa kovasti ja se, miten tavarat kannattaisi rahdata sinne? Tuliko teidän tavarat lentokonttina vai perinteisesti maa/merirahtina?

    Terv. Shanghaihin muuttoa pohtiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Shanghaihin muuttoa pohtiva, meillä rahti tuli nimenomaan lentorahtina. Meillähän ei tullut lainkaan huonekaluja, joten lentorahti oli järkevin. Jos rahti on kovin iso (kuten todennäköisesti palatessa Suomeen ;) ), niin sitten on otettava merikontti. Suomeen päin merimatkan tuoma lisäviive ei haittaa, mutta tänne päin en olisi halunnut enää yhtään viivytyksiä. Tuo meidän lähes 7 viikon odotus vaikuttaa ihan normilta... Täällä pitää olla oleskeluluvat kunnossa, jotta on oikeus tilata tänne muuttokuorma ja noiden paperitöiden kanssa vierähtää aina jokunen viikko. Ja sitten tulli ottaa vielä aikansa.
      Tsemppiä muuttoselvittelyihin ja tervetuloa Shanghaihin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.